Fyra nyanser av kaos

Idag var dagen som jag och Humle hetsat inför i veckor; dagen då Jobbet skulle hålla årsmöte. I vilken annan organisation som helst hade detta varit, ja, årets viktigaste möte. Men på Jobbet ... Tja, we just don´t roll that way.

Våra gamla styreslemedlemmar är nämligen så sjukt kåta på att slippa eländet att de inte är främmande för att hålla nyval fastän vi inte har tillräckligt med kandidater, bara följa hälften av bestämmelserna i stadgan samt, slutligen, fabricera röster. Och visst hölls ett patetiskt litet möte (av förväntade 30+ medlemmar dök, just det, FYRA upp...) i en ledsen fjällstuga till lokal.

Så, mina damer och herrar, tillåt mig att presentera Jobbets nya styrelseledamöter:
 

Ledamot nummer ett: En blekfet Svensson som är för blyg för att se övriga närvarande vid årsmötet i ögonen då han försöker hålla tacktal. Mumlar något om att "San Diego är en fin stad".


Ledamot nummer två:
En man så helt oblivious till allt utom sin egen värld att han ringer till Jobbet cirka en halvtimme innan själva årsmötet börjar och, inte ber försiktigt om utan kräver, skjuts till mötet. Vi tittar först förvånat på varandra, och försöker komma på var exakt i vår arbetsbeskrivning ordet "privatchaufför" nämns, men gör sedan det vi gör bäst: Är styrelsens bitches. I detta fall genom att hämta och skjutsa mannen i fråga. (Som för övrigt är så lik The Grinch att man kan berätta hemska sagor om honom för små barn)


Ledamot nummer tre:
Okänd. Uteblev nämligen på grund av "familjekris". (Gott tecken? Nein)


Ledamot nummer fyra:
Okänd. Uteblev nämligen, precis som han har gjort vid alla försök till telefon- eller mailkontakt de senaste två veckorna. (Gott tecken? Nein.)


Ledamot nummer fem:
Vår smarta, snygga, duktiga projektchef inför Eventet, som är en enda, ensam pärla. Och den enda med dubbla X-kromosomer. (Ja, förutom Råttan då, men hon är ju så beige att hon snarare hör till inredningen än styrelsen)


Denna affärslivets creme de la creme, a.k.a. fyra nyanser av kaos, utgör således hälften av vår styrelse. Och hälften av min framtida huvudvärk.

Välkomna!


Kommentarer
Postat av: A. Medium

haha, älskar ditt sätt att skriva Joli. Underbart, underhållande och mycket, mycket intelligent.

Keep up the good work
/Medium

2008-04-05 @ 04:10:18
Postat av: Alfahanna

Tack så mycket, jag blev väldigt nöjd när jag kom på det! :)

2008-04-07 @ 10:19:35
URL: http://alfahanna.blogg.se
Postat av: niclas fredrixon

Ditt sätt att skriva på är verkligen roande, man kan läsa rad efter rad med ett leénde på läpparna, bra beskrivningsförmåga :)

2008-04-12 @ 16:55:01
URL: http://niclasfredrixon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0